SWEET PIE WITH CREAM AND AMARIN, heel gemakkelijk!

Дизайн без названия 2023 02 18T231919.082

Om het recept te bereiden heb je de volgende ingrediënten nodig:

twee ronde bladerdeegrolletjes, 500 ml snelle vla, 200 ml verse vloeibare room, 30 g poedersuiker, 150 g zwarte kersen op siroop en poedersuiker naar smaak.

Volg voor de bereiding van de vla het recept in de link hierboven, bedek de vla vervolgens met huishoudfolie en laat hem volledig afkoelen.
Terwijl de room afkoelt, bakt u de bladerdeegrolletjes één voor één en prikt u met de tanden van een vork in het oppervlak. Bak ze op 225°C op de statische stand tot ze goudbruin zijn en haal ze dan uit de oven.
Klop met een garde de koude room op met de poedersuiker en meng deze vervolgens met de koude custard.
Leg het eerste vel gebak op de serveerschaal, bedek het met de room en schik ten slotte de zwarte kersen op de room, door ze hier en daar te laten zakken. Bedek met het tweede vel gebak en zet de gebakstaart met room en zwarte kersen minstens een paar uur in de koelkast.
Bestuif de taart ten slotte met poedersuiker en dien hem op. Als je het recept lekker vindt, schrijf dan een reactie op de Facebookpagina van de betreffende blog.
Concluderend is deze bladerdeegtaart met room en zure kersen een geweldige keuze voor een snel en gemakkelijk te bereiden dessert, perfect voor elke gelegenheid.